Villamos tervezés, kivitelezés

Elektromos tervezés és kivitelezés keretein belül dinamikusan és professzionálisan vállaljuk ipari projektek tervezését, kivitelezését és kidolgozását, valamint a műszaki lefedettség és karbantartási alkalmazásokhoz elektromos tervek készítését.

 

Mintaprojektjeink:

  • EAC kézi kikeményítő berendezés villamos szekrénye

A villamos szekrény átépítéséhez rendelkezésre állt a berendezés villamos terve. Viszont a berendezés villamos szekrényét előzőleg több alkalommal bővítették, ezért az utólag beszerelt komponenseket már csak a szekrény oldalára tudták elhelyezni. Az átépítés során olyan méretű szekrénybe helyeztük el az alkatrészeket, hogy az esetleges jövőbeni bővítések lehetségesek legyenek. A szekrény alján tömszelencéken keresztül érkeznek be a kábelek. A meglévő tömszelencék mellé plusz kivágásokat helyeztünk el, ezeket vakdugókkal láttuk el. Az új villamos szekrénybe beépített sorkapcsokból, kábelcsatornákból, főkapcsolóból, nyomógombokból és tömszelencékből új elemeket építünk be. A lebontás alkalmával az eredeti vezérlőszekrényben lévő használt PLC és kifejtő blokkjait, a vészrelét és a solid state relét áthelyezzük az új szekrénybe. Az új villamos szekrényt előszerelt állapotban szállítottuk a helyszínre, így az átépítés a lehető leggyorsabban megtörtént.

  • EAC tömítettség vizsgáló berendezés villamos szekrénye

A villamos szekrény átépítéséhez rendelkezésre nem állt rendelkezésre a berendezés villamos terve, ezért a helyszínen a meglévő kábeleket, vezetékeket egyesével végig kellett követni, hogy reprodukálható legyen a jelenlegi állapot. Az elkészült villamos tervnek ez lett az alapja. A villamos szekrényt előzőleg több alkalommal átszerelték. Az új szekrény kialakításakor helyet biztosítottunk az esetleges jövőbeni bővítések számára. A szekrény alján tömszelencéken keresztül érkeznek be a kábelek. A meglévő tömszelencék mellé plusz kivágásokat helyeztünk el, ezeket vakdugókkal láttuk el. Az új villamos szekrénybe beépített sorkapcsokból, kábelcsatornákból, nyomógombokból és tömszelencékből új elemeket építettünk be. Az új villamos szekrényt előszerelt állapotban szállítottuk a helyszínre, így az átépítés a lehető leggyorsabban megtörtént.

  • Feldolgozó egység készítése

A funkció-ellenőrző berendezések a termékek megfelelőségét állapítják meg. A villamos teszt során a mért értékeket egy speciális mérőkártya dolgoza fel és értékeli ki belső szabványban meghatározott módon. Több autómárkához való ABS szenzor teszteléséhez készítettünk már feldolgozó egységeket. Ezen felül a modernebb termékekhez szükséges korszerűbb mérőrendszert telepítettünk, és a szükséges villamos és vezérlőprogram fejlesztéseket is elvégeztük.

 

<< Vissza a Főoldalra