Tanulmányok, szakértés

Szakértői tevékenységeink során, mind az önálló szakvélemények, mind pedig egy nagyobb projekt részét képező összefoglaló, döntés előkészítő tanulmányok készítését vállaljuk.

 

Mintaprojektjeink:

  • ISB mintagyár tanulmány

Készítettünk egy tanulmányt pórusbeton alapanyagú ISB építési rendszer elemeinek gyártásáról. Az ISB® Építési Rendszer több éves kutatás és fejlesztés eredménye, egy komplex tartó- és épületszerkezeti burok, amely egyben önálló merevséggel bíró termikus héj is. Az építőelemek pórusbetonból készülnek, különböző helyekre különböző alakban, formában és méretben kerülnek beépítésre. Feladatunk egy olyan tanulmány lekészítése volt, amely az elemek gyártására alkalmas mintagyár felépítéséhez szükséges gyártógéppark elkészítése volt.

  • Fakanál nagyoló berendezés megvalósíthatósági tanulmánya

Megvalósíthatósági tanulmányunk célja olyan fakanál maró gép koncepciók összehasonlítása, amellyel könnyedén eldönthető melyik technológia a leghatékonyabb és legköltségkímélőbb a megrendelőnk által gyártani szándékozott termék gyártására vonatkozólag.

  • Zsírzó berendezések műszaki felmérése

A két berendezés 6 illetve 7 évesek, a beépített mozgó alkatrészek és fontosabb villamos komponensek már túl voltak az előírt élettartamukon, állapotuk indokolta a cserét illetve a felújítást. A tanulmány elkészítése során alaposan feltérképeztük a gépeket, rávilágítottunk az automaták elhasználódott elemeire, javaslatot tettünk a részegységek cseréjére. A felújítás során többek között az összes pneumatika elemet és végállás szenzort kicseréltük, felújítottuk a gép technológiai körasztalán a munkaállomásokat, több ponton módosítottuk az eredeti gépész és villamos konstrukciót, ezáltal tovább növeltük az automaták megbízhatóságát.


<< Vissza a Főoldalra