Minőség- és környezeti politika

Társaságunk alapvető célkitűzése Partnereink által meghatározott és elvárt minőségi követelmények maradéktalan kielégítése és a jogszabályi megfelelőség teljesítése ipari gépészeti berendezések, célgépek tervezése, kivitelezése, ipari folyamatok automatizálása területén. Megtisztelő bizalmuk elnyerésével, hosszú távú együttműködés biztosítására törekszünk, kiérdemelve ezzel Partnereink, és alkalmazottaink teljes körű megelégedettségét.
Az AKRION Kft. vezetői és valamennyi munkatársa, elkötelezett és felkészült, az általa kínált termékek, és szolgáltatások magas színvonalú nyújtására, valamint Partnereink megelégedettségének növelésére.
Tevékenységeinket és szolgáltatásainkat az ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabványok szerint kialakított integrált irányítási rendszernek megfelelően végezzük.
Célunk továbbá a piaci változásokra a gyors reagálás, a piac által igényelt szolgáltatások megfelelő színvonalú nyújtása és ezáltal a Kft. gazdasági növekedésének biztosítása.
Az integrált irányítási rendszer folyamatainak folytonos fejlesztése iránti elkötelezettségünk biztosítja partnereink igényeinek növekvő színvonalú kielégítését.
Tevékenységünket úgy folytatjuk, hogy környezetünket ne károsítsuk, sőt hangsúlyt fektetünk a hosszú távon környezetmegóvásra.
Az integrált irányítási rendszer működtetése és folytonos tökéletesítése által biztosított üzleti előnyök által kívánunk megfelelni a tulajdonosok elvárásainak.

Budapest, 2013. június 03.

 [cml_media_alt id='1349']Aláírás-Csaba[/cml_media_alt]
Ügyvezető Igazgató

MSZ EN ISO 9001 TanúsítványMSZ EN ISO 9001 Tanúsítvány