Méréstechnika

Ügyfeleink gyakran keresnek fel olyan feladatokkal kapcsolatban, amelyek a termékek minőségét vizsgálják. Ezeknek a vizsgálatok gyakran szigorú beállításoknak és ISO szabványoknak kell megfelelniük. Célunk, olyan mérőműszerek és ellenőrző berendezések tervezése és kivitelezése, amely teljes mértékben megfelel a követelményeknek.

 

Mintaprojektek:

  • Ellenőrző sablonok

Az autóipar ABS érzékelőihez készítettünk olyan úgy nevezett lekérdező sablont, amelyet fel lehet szerelni a halter eltávolító berendezésekre. Ezekkel a mérőeszközökkel ellenőrizhetik, hogy az ABS érzékelő kábeleken a gumi felfogató alkatrészek a helyén vannak és az előírásoknak megfelelő helyzetben állnak. Az ellenőrzés optikai mérésen alapul, fénykapuk segítségével tesztelhetjük az alkatrészek pontos pozícióját. A mérés befejezés után a mérési elektronika zöld és piros fényekkel megjelenítik az eredményeket, és ezeket elküldi a Haltervágó vezérlésének is. Abban az esetben, ha nem megfelelő minősítés érkezik, a haltervágó nem folytatja a következő műveletet.

A több készüléket is készítünk évente, ráadásul mindig az ügyfél egyedi igényeit igyekszünk kielégíteni.

  • 27 ° ABS szenzor mérése rendszer átalakítása

A mi feladatunk az volt, hogy ellenőrizzék a meglévő ABS szenzor mérési gép működését, így az átalakítás 27 ° Alsó-end érzékelők ellenőrzésére annak érdekében, hogy THEMIS mérőgépen újonnan gyártott. Az átalakulás kezdődött ismert készlet tartalék alkatrészek tervezése, amely új mércét állít a szenzor a mérés során. Ezután az érzékelő test funkciót nevezik. volt a helyzet jeladó kerék egy lemezjátszó. Végül, általunk tervezett próbákkal, a biztosítékot a mérésére a geometriai komponenseket. Így párhuzamos minden katonai gép kell mérni elektromosan, amely az új szenzor képes. Miután a tervezés és gyártás a készülékek a helyszínen a telepítés során, és természetesen a méret szükséges módosítása a PLC programot úgy, hogy a gép képes legyen káros mérő érzékelők, valamint ennek.


<< Back to Home