Szerelő automaták fejlesztése

A célgépek mellett szerelősorok, gyártósorok tervezését, gyártását és kivitelezését is vállaljuk, vevőink egyedi igényei alapján. Egy komplett szerelő-és/vagy megmunkáló gyártósor hozzásegíti partnereinket a munkafolyamataik magasabb színvonalú és hatékonyabb működéséhez.

 

Mintaprojektjeink:

  • LVK modul

A BMW egyik németországi beszállítójának készítettünk egy olyan berendezést, ami a háromajtós BMW autók vezető és utas oldali üléstámla mozgató mechanikáját szereli össze. A berendezés két összeszerelő munkahelyből áll. A bal oldali állomáson készül a vezető oldali egység, a jobb oldalon szerelik össze az utas oldali mechanikát. A konstrukció különlegessége, hogy ultrahang hegesztő, kamera és címkenyomtató is található a berendezésben.

  • Haltervágó berendezés tervezése

A halter levágó berendezés a gépjárművekben található ABS szenzorokat geometriai szempontból ellenőrzi és ennek minősítése után a szenzorban található chip technológiai tájoló csapját lefűrészeli. A funkció-ellenőrző berendezéshez hasonlóan a halter levágó berendezéshez tartoznak szintén a rajta ellenőrzött termékeknek megfelelő cserealkatrész garnitúrák. Több komplett haltervágó berendezést építettünk, hozzá való cserealkatrész garnitúrát készítettünk, illetve gépfelújítást, modernizációt végeztünk el.

 

<< Vissza a Főoldalra